WERKZAAMHEDEN

onze services

BOUKE staat voor je klaar!

Wij zijn uw ogen en oren om allerlei ondersteunende werkzaamheden te coördineren en uit te voeren. Wij zijn bijzonder trots dat we toegevoegde waarde leveren om projecten en beheer efficiënt en soepel te laten verlopen. Klachten en storingen kunnen worden gereduceerd en uw medewerkers kunnen blijven doen, waar ze goed in zijn. Kortom, BOUKE gaat geen klus uit de weg!

Facilitaire en Veiligheidsdiensten

De bouw en installatiebranche behoort tot de top drie van gevaarlijkste sectoren. Daarom biedt Bouke nu de rol van facilitair & veiligheidsdiensten aan. Een veilige, schone en opgeruimde bouw- en installatie locatie is tegenwoordig onmisbaar. Regelmatig is er behoefte aan flexibel in te zetten extra handen en tijdelijke hulp, ook op het gebied van logistieke- en controlewerkzaamheden op locatie. Of het regelen van een goede scheiding en afvoer van reststromen.

Een schone opgeruimde bouwplaats is behalve een visitekaartje ook noodzakelijk voor de veiligheid. Daarnaast zorgt een opgeruimde bouwplaats voor aangename werksituaties voor de medewerkers en voor meer overzicht en veiligheid. Niet onbelangrijk, uw uitvoerder en vakmensen kunnen doen waar ze goed in zijn. Bouke ondersteunt en ontzorgt.

Montagediensten

Afval en slopen bestaan bij ons niet.  Wij oogsten materialen uit gebouwen om deze als reststroom in te zetten en een nieuw leven in te blazen.

Het is onze passie om op een gestructureerde manier (bouw)materialen waaruit een gebouw bestaat vrij te laten komen. Op deze manier proberen wij zoveel mogelijk waarde toe te voegen en te behouden.  Ook is ons team gespecialiseerd en zelfstandig inzetbaar als helpende hand in montage projecten op klussen. Denk aan het helpen plaatsen of remonteren van keukens, wanden, plafonds en diverse projectinrichtingen.

Woning & Gebouwservice

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van beheer en onderhoudsservice om woningen en gebouwen in goede conditie te houden. We leveren huismeesterschap, repareren en kijken wat er nodig is om storingen te verhelpen. Onze mensen onderhouden het contact tussen u als beheerder en de eventuele derden die ingeschakeld moeten worden. Kleine reparaties worden zelf uitgevoerd en indien gewenst zijn onze BOUKE medewerkers met een goed ingerichte bus op de meeste klussen ingesteld.

Huisvesting

Heeft u te maken met veranderende werkomstandigheden door, verhuizingen en/of reorganisaties? Voldoet uw huisvesting niet meer aan de wensen? Het succes van een organisatie hangt mede af van het bedrijfspand en de hierin aangeboden faciliteiten voor medewerkers en klanten. Wij bieden u een passende projectaanpak voor het uitvoeren van diversen vraagstukken als het gaat om huisvestingsvraagstuk. Samen met onze eigen adviseurs en projectmanagers begeleiden we organisaties bij (her)huisvestings-, inrichting- en onderhoudsvraagstukken van ontwerp tot en met realisatie en nazorg.

Hulp van bouke

Meer weten of hulp nodig? Laat het ons weten!