Bouke | Gaat geen klus uit de weg

Wie werkt er als Bouke?

Laten we meteen duidelijk zijn: iedereen kan Bouke zijn! Als jij maar werk wilt doen waar je blij van wordt, graag met je handen werkt, het leuk vindt om te leren van vakmensen en graag een praatje maakt met de klant: dan ben jij een potentiële Bouke. Maar er zijn toch een paar groepen die wij specifiek willen benoemen, gewoon omdat ze anders misschien verwachten dat zij geen Bouke zouden kunnen zijn en dat kan juist wel!

Dames

Te beginnen met de dames. Want hoe generaliserend het ook is en klinkt, de dames zijn in de bouw duidelijk in de minderheid. Terwijl er heel veel dames zijn die graag met hun handen werken, lekker de hele dag bezig willen zijn en dat misschien als uitlaatklep ook nog wel naast hun bestaande baan willen doen. Met al die dames komen wij graag in contact! Wij hebben heel veel leuke klussen, die zeker niet te zwaar zijn voor dames en waarbij je de volle waardering krijgt.. niet omdat je vrouw bent, maar omdat ook jij dit werk heel goed kunt doen!

Scholieren / studenten

Er zijn heel veel bijbanen beschikbaar voor scholieren en studenten. En als jij helemaal blij wordt van bijvoorbeeld vakkenvullen bij de supermarkt, dan houden wij jou niet tegen. Maar weet dat een bijbaan als Bouke ook tot de mogelijkheden behoort. En dat biedt voordelen: we betalen namelijk goed én als jij jouzelf later wel in de bouw / in een technische functie ziet werken, dan heb je maar mooi al wat ervaring opgedaan (en wie weet kan je bij ons wel doorgroeien). Je kan zelf je beschikbaarheid doorgeven en dan hopen wij jou zo veel mogelijk te koppelen aan een mooie klus. Wij bieden jou een leuke, flexibele bijbaan, waarbij je ook nog eens veel leert.

Pensionado’s / vroege uittreders

Het werkende leven zit erop. Het is tijd om te genieten! Voor sommigen is dat lekker om en rondom het huis of door het verkennen van de wereld. Anderen zijn nog graag bezig en is het dan niet helemaal lekker als dat ook nog wat oplevert. Als jij toch nog graag je handen uit de mouwen wil steken op momenten dat het jou uitkomt, dan kan jij zeker een Bouke zijn!
Bij Bouke hebben wij een diversiteit aan klussen bij heel veel mooie opdrachtgevers. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus we worden er blij van als jij net even wat extra aandacht geeft aan onze klant.
Laat je fysieke gesteldheid je niet in de weg staan, want al moet je in staat zijn je handen uit de mouwen te steken, er zijn veel klussen die niet zwaar zijn en dus zeker bij jou passen.

Ook voor jou is er een baan

Is het voor jou lastig om een baan te vinden? Bijvoorbeeld omdat je al lang niet gewerkt hebt, door een beperking of blessure vaak niet gezien wordt, wel graag aan de slag wilt maar tot nu toe geen goede match gevonden hebt, ook dan kan jij Bouke zijn!
Zoals we al zeiden: iedereen kan Bouke zijn en daarom horen wij ook graag van jou.
Tijdens onze Bouke Academy leiden wij jou op tot één van onze Boukes en hopen wij het beste in jou naar boven te halen. En als het dan echt iets voor jou is, zijn er tal van doorgroeimogelijkheden. Perfect toch!