Bouke | Gaat geen klus uit de weg

Werken als Bouke

Heb jij altijd al eens willen werken in de bouw maar is het er nooit van gekomen? Wil jij jouw technische skills graag in de praktijk brengen, maar heb je ook nog een andere baan? Wil je eens kijken of een carrière in de bouw voor jou is weggelegd? Wil je graag leren van vakmensen? Wil je nu eindelijk eens gaan doen waar je echt blij van wordt? Heb jij in het verleden in de bouw gewerkt en wil jij graag weer terugkeren?
Ook als het antwoord op één van deze vragen “JA” is, dan is werken als Bouke misschien echt wel wat voor jou!

Wie is Bouke?

Daar is geen eenduidig antwoord op. Iedereen kan Bouke zijn!
Man of vrouw, student of pensionado, volop aan het werk of juist al een tijdje (om welke reden dan ook) niet meer aan het werk, als jij wil leren en graag je handen uit de mouwen steekt dan kan jij Bouke zijn!
Een echte Bouke helpt zijn of haar klant met alle klussen die maar op het pad komen. Denk daarbij aan lichte technische klussen, montage werkzaamheden, kleine / ondersteunende schilderklussen, onderhoudswerkzaamheden, klussen in de tuin, hulp bij oplevering, assisteren in de bouw / assistent  van de vakman en nog veel meer.

Een Bouke is klantvriendelijk en enthousiast, ontzorgt haar klant en houdt van doorpakken. Door de manier waarop wij werken is het van belang dat jij makkelijk overweg kan met een smartphone / iPad en het leuk vindt om de klant net dat beetje extra aandacht te geven.

Flexibel

Het mooie van werken als Bouke is dat jij flexibel bent. Jij geeft jouw beschikbaarheid door, wij plannen de klus. En hier gaan we buiten de standaard tijden in de bouw. Want een Bouke kan ook ’s avonds of in het weekend aan het werk zijn. En het doel is, dat jouw klus altijd dichtbij jou in de buurt is zodat je geen lange reistijden hebt.
Deze flexibiliteit maakt het ook mogelijk om het werk als Bouke naast je andere baan of studie te doen, te doen als je niet in staat bent volledige dagen te werken, flexibel wil blijven als je veel van vakanties geniet of juist wel veel wil werken.

Bouke Academy

Alle nieuwe Boukes doorlopen eerst de Bouke Academy. Want leren, proberen, opleiden en uiteindelijk misschien wel doorgroeien is bij ons erg belangrijk. Als je gaat starten als Bouke hoef je dus zeker nog geen technisch wonder te zijn, wij gaan jou helpen daar te komen waar jij wilt en bieden jou een opleiding die bij jou kennis past!

Aan de slag?

Lijkt het jou wat om als Bouke aan de slag te gaan? Dan horen wij graag van jou! Stuur een mailtje met een korte motivatie en jouw CV naar bob.eugelink@bouke.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou!