Bouke | Gaat geen klus uit de weg

Bouke bij zorginstellingen

Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, verpleeghuizen, ledenverenigingen en alle overige zorginstellingen krijgen dagelijks te maken met een range aan klussen die op hun pad komen. Van klein tot groot, en vrijwel altijd is het belangrijk dat de klussen snel worden opgelost!
Vaak werken deze zorginstellingen al samen met diverse specialistische organisaties, die de grote klussen oppakken. Maar wat we ook vaak zien is dat er zowel op facilitair als technisch gebied veel klussen zijn, die niet direct door de specialist opgepakt hoeven worden (simpelweg omdat zij zich beter bezig kunnen houden met het specialistische werk).
Bouke biedt hiervoor de oplossing, Bouke doet dit werk namelijk maar al te graag.

Bouke werkt graag samen met / ondersteunt de specialist, maar kan ook heel goed zelfstandig aan de slag. Bouke kan de huismeester van jouw organisatie zijn en zorgt er altijd voor dat iedere klus wordt opgepakt. Bouke gaat geen klus uit de weg en kan op veel vlakken ondersteunen. Van het vervangen van lampen tot het klaarzetten van spullen, van het bijwerken van de verf tot hulp bij het opruimen, van het uitvoeren van klein onderhoud tot het bijwerken van de tuin en nog véél meer.

Ledenverenigingen

Voor ledenverenigingen is Bouke het gewend om bij de leden aan het werk te zijn. Veel leden hebben regelmatig klussen die ze zelf niet op kunnen lossen. Omdat dit het lichamelijk niet toelaat, omdat ze de tijd er niet voor hebben of simpelweg de kennis niet aanwezig is. Bouke biedt de oplossing en kan ondersteunen bij zeer uiteenlopende klussen.

Benieuwd of Bouke een welkome aanvulling voor jouw organisatie kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij jullie behoeften bespreken!

Voor wie werkt Bouke al?

Bouke is bij verschillende zorginstellingen actief, hier een greep uit onze referenties:

  • Streekziekenhuis Koningin Beatrix (Winterswijk) – Bij dit ziekenhuis is iedere week een Bouke aan het werk (uren op vraag van de klant). Deze vaste Bouke kent de organisatie goed en is ondersteunend aan de technische dienst van het ziekenhuis. Doordat Bouke de ondersteunende werkzaamheden oppakt, kan de technische dienst zijn werk snel en efficiënt verrichten. Een manier van werken waar ze bij het ziekenhuis blij van worden!
  • Liberein (Enschede) – Bij zorginstelling Liberein pakt Bouke diverse huismeester taken bij de verschillende gebouwen van de organisatie op. Het ophangen van beugels, het vervangen van lampen, het klaarzetten van spullen en nog veel meer. Bij Liberein hebben ze hiervoor geen vaste medewerker in dienst, maar de klusjes moeten wel gebeuren. Bouke biedt hiervoor de flexibele en betaalbare oplossing.
  • Kruiswerk Achterhoek en Liemers
  • Espria
  • Oude en Nieuwe Land