Bouke | Gaat geen klus uit de weg

Bouke als hulp bij bouw- en installatie bedrijven

Professionele schilders, installatiebedrijven, grote timmerbedrijven, tegelzetters en alle andere specialisten in de bouw lopen er waarschijnlijk dagelijks tegenaan: de vakmensen bij hun organisatie worden gedwongen om ook routine klusjes op te pakken. Simpelweg omdat er niemand anders is om deze klusjes op te pakken.
Eigenlijk is dit zonde, want wil je als vakman / vakvrouw niet juist al je tijd kunnen besteden aan de specialistische facetten van jouw klus? Bouke zorgt ervoor dat dit kan!

Bouke ondersteunt namelijk heel graag op de bouw, bij alle werkzaamheden die er maar op het pad komen. Denk daarbij aan het sjouwen van materialen, het klaarzetten van gereedschap, het schoon en veilig houden van de werkplek, het opbouwen van steigers, eigenlijk bij alles. Bouke zorgt ervoor dat jouw specialist daar mee bezig kan zijn, waar hij / zij graag mee bezig wil zijn.
Juist als de specialisten aan het kopje koffie zitten, zorgt Bouke ervoor dat de klus na de pauze direct weer opgepakt kan worden. Tijdens de lunchpauze praten jullie wel weer bij en weet Bouke precies wat er die dag nog te wachten staat.

Benieuwd of Bouke jouw organisatie tijd én geld kan besparen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij jullie behoeften bespreken!

Voor wie werkt Bouke al?

Bouke is bij verschillende organisaties actief als hulp in de bouw, hier een greep uit onze referenties:

  • Wam & Van Duren (Winterswijk) – Bij verschillende grote projecten van Wam & Van Duren is Bouke actief. Hierbij wordt Bouke heel divers ingezet voor allerlei klussen. Doordat de Boukes flexibel zijn, werken ze door de week heen bij verschillende projecten.
  • GMAQ (Zwolle) – Ook GMAQ is erg blij met de ondersteuning die verschillende Boukes hen bieden. Het scheelt ze onder aan de streep niet alleen in de kosten (want de minder specialistische werkzaamheden worden door een goedkopere kracht gedaan), ook de vaste medewerkers zijn blijer (want de klusjes die ze vaak liever niet doen, worden nu door Bouke opgepakt) – een win-win situatie.