Bouke | Gaat geen klus uit de weg

Bouke bij scholen

De conciërge, een heel belangrijk persoon op scholen die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Helaas is deze functies in de loop der jaren bij veel scholen wegbezuinigd of simpelweg nooit aanwezig geweest. Bouke biedt de oplossing, Bouke doet dit werk namelijk maar al te graag!

Als conciërge is Bouke heel flexibel inzetbaar en gaat graag aan de slag met alle klussen die er op zijn of haar pad komen, zowel op facilitair als technisch gebied. Van het vastleggen van de inloopmat tot het vervangen van de lampjes, van het klaarzetten van de spullen voor een presentatie tot de reparatie van kluisjes, van het aannemen van leveringen tot het bijverven van muurtjes. Ook als de leerlingen het fijn vinden, kunnen ze het gesprek aangaan met Bouke. En hebben jullie zelf al wel een conciërge in dienst, maar komt hij / zij niet toe aan alle klussen, ook dan is Bouke er. Kortom: Bouke is er voor iedere klus, voor een vast aantal uren per week of op afroep, dat mag jij bepalen!

Ook als je een scholengemeenschap hebt gaat Bouke graag voor je aan de slag. Het is voor Bouke geen probleem om te reizen tussen de verschillende vestigingen. Bouke houdt juist van afwisseling en staat iedere keer met frisse moed voor jullie klaar.

Benieuwd of Bouke een welkome aanvulling voor jouw school / scholengemeenschap kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij jullie behoeften bespreken!

Voor wie werkt Bouke al?

Bouke is bij verschillende scholen actief als conciërge, onder andere:

  • GelderVeste Scholengroep (Achterhoek) – GelderVeste is een scholengroep met 18 vestigingen in de Achterhoek. Onze Bouke is hier als conciërge actief en is daar voornamelijk bezig met allerlei technische klussen. In dit geval hoort Bouke een week van te voren welke klussen er die week erop opgepakt moeten worden. Bouke is het vertrouwde gezicht dat ook bij de leerlingen bekend is en waar ook zij terecht kunnen met hun vragen. De flexibiliteit van Bouke is voor GelderVeste heel belangrijk, voor Bouke is het namelijk geen probleem om te switchen tussen de verschillende vestigingen.