Bouke | Gaat geen klus uit de weg

Bouke bij recreatieparken

Nederland staat vol met mooie recreatieparken, die in veel gevallen erg goed bezocht worden. Op een recreatiepark zijn tijdens én buiten het seizoen veel klussen die allemaal opgepakt moeten worden. Het bijhouden van de tuinen, het vervangen van lampjes, het uitvoeren van klein onderhoud, het klaarzetten van materialen, het nalopen van de huisjes, de inspectie na het bezoek van de gasten en nog veel meer. Alles om er voor te zorgen dat de gasten tijdens het seizoen onbezorgd kunnen genieten van al het moois wat het recreatiepark te bieden heeft en dat buiten het seizoen alles weer helemaal klaar wordt gemaakt voor het seizoen dat komen gaat.

Vaak hebben recreatieparken eigen vakmensen in dienst die als technische dienst fungeren. Maar wat we regelmatig zien is dat deze mensen simpelweg te weinig tijd hebben om alle klussen die gedaan moeten worden op te pakken. Of werk doen wat heel makkelijk aan Bouke uitbesteed kan worden, waardoor de vakmensen zich met de specialistische taken bezig kunnen houden. 

Bouke kan heel flexibel, op basis van vraag, ingezet worden om alle voorkomende klussen op te pakken. Bouke helpt namelijk ook graag met bijvoorbeeld het organiseren van evenementen. Want loop je er niet vaak tegenaan dat je niemand hebt die alles klaarzet en opruimt?

Bouke is jouw oplossing om de pieken in (en ook buiten het seizoen) het seizoen op te vangen!

Benieuwd of Bouke een welkome aanvulling voor jouw organisatie kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij jullie behoeften in kaart brengen !