Bouke | Gaat geen klus uit de weg

Bouke als conciërge / huismeester

De conciërge of huismeester, de spil in de organisatie die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Helaas zijn deze functies in de loop der jaren bij veel organisaties wegbezuinigd of simpelweg nooit aanwezig geweest. Bouke biedt de oplossing, Bouke doet dit werk namelijk maar al te graag!

Als conciërge of huismeester is Bouke heel flexibel inzetbaar en gaat graag aan de slag met alle klussen die er op zijn of haar pad komen, zowel op facilitair als technisch gebied. Van het vastleggen van de inloopmat tot het vervangen van de lampjes, van het klaarzetten van de spullen voor een presentatie tot de reparatie van kluisjes, van het aannemen van leveringen tot het bijverven van muurtjes. Kortom: Bouke is er voor iedere klus, voor een vast aantal uren per week of op afroep, dat mag jij bepalen!

Voor welke organisaties is Bouke als conciërge of huismeester voornamelijk interessant? Uiteraard geldt ook hier weer dat dit alle organisaties kunnen zijn, maar waar wij echt merken dat er behoefte is aan deze functie bij:

Benieuwd of Bouke een welkome aanvulling voor jouw organisatie kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij jullie behoeften bespreken!

Voor wie werkt Bouke al?

Bouke is bij verschillende organisaties actief als conciërge / huismeester, hier een greep uit onze referenties:

  • Streekziekenhuis Koningin Beatrix (Winterswijk) – Bij dit ziekenhuis is iedere week een Bouke aan het werk (uren op vraag van de klant). Deze vaste Bouke kent de organisatie goed en is ondersteunend aan de technische dienst van het ziekenhuis. Doordat Bouke de ondersteunende werkzaamheden oppakt, kan de technische dienst zijn werk snel en efficiënt verrichten. Een manier van werken waar ze bij het ziekenhuis blij van worden!
  • GelderVeste Scholengroep (Achterhoek) – GelderVeste is een scholengroep met 18 vestigingen in de Achterhoek. Onze Bouke is hier als conciërge actief en is daar voornamelijk bezig met allerlei technische klussen. In dit geval hoort Bouke een week van te voren welke klussen er die week erop opgepakt moeten worden. Bouke is het vertrouwde gezicht dat ook bij de leerlingen bekend is en waar ook zij terecht kunnen met hun vragen. De flexibiliteit van Bouke is voor GelderVeste heel belangrijk, voor Bouke is het namelijk geen probleem om te switchen tussen de verschillende vestigingen.
  • Liberein (Enschede) – Bij zorginstelling Liberein pakt Bouke diverse huismeester taken bij de verschillende gebouwen van de organisatie op. Het ophangen van beugels, het vervangen van lampen, het klaarzetten van spullen en nog veel meer. Bij Liberein hebben ze hiervoor geen vaste medewerker in dienst, maar de klusjes moeten wel gebeuren. Bouke biedt hiervoor de flexibele en betaalbare oplossing.