Bouke | Gaat geen klus uit de weg

Tarieven – Bouke

Bouke is jouw klushulp; professioneel, flexibel, betaalbaar en klantvriendelijk. Waarom Bouke betaalbaar is, leggen wij graag aan jou uit.
Bouke is geen specialist, Bouke kan vrijwel alles. Dit betekent dat Bouke niet opgeleid hoeft te zijn op dure opleidingen, maar met een interne opleiding – de Bouke Academy – aan de slag kan.
Bovendien kan iedereen Bouke zijn , ook studenten, pensionado’s en mensen voor wie het lastig is een baan te vinden. Doordat wij een heel brede groep opleiden tot Bouke, kunnen wij de kosten laag houden en dat merkt jouw organisatie weer terug in de tarieven.

Bouke is in te zetten voor heel veel klussen, waar geen specialist aan te pas hoeft te komen óf waar de specialist juist ondersteund wordt door Bouke. Zo bespaar je kosten, want het tarief van Bouke is aanzienlijk lager dan dat van de specialist!

Offerte ontvangen?

Benieuwd wat Bouke voor jouw organisatie kan betekenen en welke tarieven hieraan verbonden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij maken graag een passend voorstel voor jullie!