Bouke | Gaat geen klus uit de weg

Over Bouke

Bouke is jouw klushulp; professioneel, flexibel, betaalbaar en klantvriendelijk.
Bij Bouke werken “handige Harry’s (m/v)” die opgeleid zijn via onze eigen Bouke Academy. Hier leren zij de fijne kneepjes van het vak en worden zij klaargestoomd voor iedere klus.
Dat Bouke plezier heeft in zijn of haar werk staat bij ons voorop! Niet voor niets werken er veel Boukes die het werk naast hun vaste baan doen, gewoon omdat ze het heerlijk vinden.

Wat doet Bouke?

Bouke zorgt er voor dat jij met de dingen bezig kan zijn, waar je mee bezig wil zijn. Bouke neemt werk uit handen waar jullie zelf niet aan toe komen. Bouke is handig en weet altijd wel een oplossing voor jouw probleem. Bouke is klantvriendelijk en denkt altijd met je mee. Bouke houdt ervan om zijn of haar handen uit de mouwen te steken, op welke manier dan ook. Bouke is een doorpakker en pakt onder andere de volgende klussen graag voor je op:

  • Lichte technische klussen
  • Montage werkzaamheden
  • Kleine / ondersteunende schilderklussen
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Klussen in de tuin
  • Hulp bij oplevering
  • Assisteren in de bouw / assistent van de vakman

En.. als Bouke bij jullie aan het werk is en er komt een andere klus op het pad, dan is Bouke degene die deze graag oppakt. Bij calamiteiten kan je Bouke bellen voor de 24/7 nooddienst. Bouke staat voor je klaar; geen klus is te klein.

Voor wie werkt Bouke?

Bouke werkt graag voor organisaties, van klein tot groot. Zo is Bouke in te huren voor een klus voor een paar uur, maar ook voor langlopende projecten waarbij het zelfs voelt alsof Bouke onderdeel is van jullie organisatie. Enkele organisaties waar Bouke graag voor werkt:

Ook als jouw organisatie niet binnen deze groep past, komen we graag met jou in contact. Wij weten zeker dat wij een passende oplossing vinden om jullie klus uit handen te nemen.

Waar werkt Bouke?

Op dit moment is Bouke actief in het Noorden en Oosten van Nederland. Hier kennen wij de markt, de arbeidsethos én zijn wij flexibel. Onze Boukes wonen ook allemaal in dit gebied, waardoor onnodige reistijden (en dus kosten) voorkomen worden.
Bij grotere klussen buiten deze regio komen wij wel graag met jou in contact. Bouke denkt altijd met de klant mee en weet hier waarschijnlijk ook weer een goede oplossing te vinden.

Vrijblijvend meer informatie?

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over wat Bouke voor jou kan betekenen? Bel ons dan of laat je gegevens achter, zodat wij zo snel mogelijk contact met jou kunnen opnemen.